Facebook’un Kripto Para Birimi Libra

Facebook, kendi kripto para birimi Libra ve dijital cüzdan Calibra’nın 2020 yılında piyasaya süreceğini duyurdu.

The Wall Street Journal’da ki haberde Facebook, Haziran ayı içinde kendi kripto para birimini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Visa, Mastercard, PayPal ve Uber ‘in bulunduğu birçok şirketin desteğini alan şirket Libra adıyla piyasaya sürüleceği kripto para biriminin ve yönetiminin, şirketlerin oluşturduğu konsorsiyumun tarafından yapılacağını bildirdi.

Kripto para birimi Libra ve dijital cüzdan Calibra 2020 yılında piyasaya sürülecek olup Calibra, “Messenger ve Whatsappta bağımsız bir uygulama” olacak.

Yorumlar

yorumlar

Hakkında Kayıhan Badalıoğlu

1973 yılında Ankara'da doğdum. TED Ankara Koleji'nden sonra Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldum. 1998 yılında "Management Trainee" olarak başladığım bankacılık kariyerime 2000-2003 yılları arasındaki özel sektör, yerel yönetimlerde finans ve dış ticaret görevlerinden sonra aralıksız olarak 2013 yılına kadar sürdürdüm. Profesyonel kariyerinin 12 yılını kapsayan bankacılık döneminde sektörde faaliyet gösteren çeşitli bankaların genel müdürlük, bireysel bankacılık, teftiş kurulu, iç kontrol başkanlığı ve farklı şubelerde ticari ve KOBi portföy yönetimi görevlerinde bulundum. 2014 yılı itibariyle orta ve küçük işletmelere finans, satış, pazarlama, iş geliştirme alanlarında danışmanlık hizmeti vermeye başladım. 2015 yılında Bilgi Üniversitesi Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programını tamamladım. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmaların sosyal medya hesaplarının yönetimi, içerik geliştirilmesi, stratejik planlaması, hizmet ve markanın sosyal medyada gelişimine yönelik çalışmalar yapıyorum ve işletmelerin web sitelerinin yönetimi konusunda hizmet veriyorum. Lise yıllarında başlayan müzik faaliyetlerime amatör olarak devam ederken hobi olarak blog yazıları yazmak ve fotoğraf çekmek hayatıma mutluluk katıyor.

İlginizi Çekebilir

Instagram Algoritmasını Anlamak

Instagram’ın algoritması karmaşık ve sürekli değişen bir yapı gibi görünebilir, ancak bu karmaşıklığı anlamak, içeriğinizin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir